Aktuelna ponuda

Luksuzna stambena zgrada u Miloja Đaka

Комментарии к записи Luksuzna stambena zgrada u Miloja Đaka отключены By 

Stambena zgrada sa malim brojem stanova, prelepim dvorištem i vrhunskim opremom. Nalazi se u neposrednoj blizini Belog dvora i svojom lokacijom pruža prijatan, miran život u prirodnom okruženju. 

Zgrada ima 3 sprata, na podzemnom nivou su smešteni stanarske ostave i parking mesta.

Read More

Stan 1 — prodato

Комментарии к записи Stan 1 — prodato отключены By 

Prelep troiposoban stan od 88m2 u novom stambenom objektu samo na nekoliko stanova u Miloja Đaka kod Belog Dvora. Visoko prizemlje sa pogledom u dvorište i lepom terasom. Stanu pripada dvorište sa izlazom sa terase i ostava. Postoji mogućnost kupovine parking mesta u garaži objekta.

Stan 2 — rezervisano

Комментарии к записи Stan 2 — rezervisano отключены By 

Prelep troiposoban stan od 78m2 u novom stambenom objektu sa malim brojem stanova u Miloja Đaka kod Belog Dvora. Na prvom spratu sa pogledom u dvorište i lepom terasom.  Stanu pripada ostava u podrumu objekta. Postoji mogućnost kupovine parking mesta u garaži objekta.

Cena stana €215.000 sa uključenim PDV-om.

Stan 3 — prodato

Комментарии к записи Stan 3 — prodato отключены By 

Troiposoban stan u prizemlju sa ogromnim terasom-dvorištem i izuzetno funkcionalnim rasporedom prostorija. Stanu pripada ostava u podrumu objekta. Postoji mogućnost kupovine parking mesta u garaži objekta.

Stan 4 — prodato

Комментарии к записи Stan 4 — prodato отключены By 

Prelep trosoban stan od 78m2 u novom stambenom objektu samo na nekoliko stanova u Miloja Đaka kod Belog Dvora. Na povučenom spratu sa pogledom u dvorište i lepom terasom. Za potrebe kupca može da se preradi u troiposoban. Stanu pripada ostava u podrumu objekta. Postoji mogućnost kupovine parking mesta u podzemnoj garaži.

Stan br. 4

Stan 5

Комментарии к записи Stan 5 отключены By 

Troiposoban stan sa dve prelepe terase na prvom spratu stambene zgrade sa malim brojem stanova. Stanu pripada ostava u podrumu objekta. Postoji mogućnost kupovine parking mesta u podzemnoj garaži.

Cena stana €300.000,00 sa uračunatim PDV-om.

Stan br. 5

Stan 6 — rezervisano

Комментарии к записи Stan 6 — rezervisano отключены By 

Troiposoban stan sa velikom terasom na povućenom spratu stambene zgrade sa malim brojem stanova. Stanu pripada ostava u podrumu objekta. Postoji mogućnost kupovine parking mesta u podzemnoj garaži.

Parking mesta

Комментарии к записи Parking mesta отключены By 

Objekat ima podzemnu garažu sa pristupom preko blage rampe. U garaži obezbeđeno je 13 parking mesta koja mogu se spojiti u garažni boks sa više mesta.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram